Door samenwerking ontstaan de mooiste innovaties!

In samenwerking met Holland Composites ontwikkelde De Groot & Visser de BicoSkin.

BicoSkin is het nieuwe, duurzame alternatief voor uw hoogbouwgevel: dunner en lichter dan een traditionele gevel en gemaakt van Duplicor 100% biobased en gerecycled materiaal. 

Dit concept wordt toegepast bij het Icoon op de Zuidas The Pulse of Amsterdam.

Een grote stap naar de hoogbouw van de toekomst

Verduurzaming is de grote uitdaging voor onze sector. Samen met u zetten we de komende jaren de stap naar hoogbouw die klimaatneutraal én kostenefficiënt is, kwaliteit koppelt aan een soepel bouwproces, en er ook nog eens oogstrelend uitziet. Met BicoSkin komt die toekomst wel héél dichtbij. Samen naar net zero!

BicoSkin opgenomen in Nationale Milieudatabase 

Met trots kunnen we melden dat de biocomposiet elementgevel officieel is opgenomen in de Nationale Milieudatabase (NMD). Deze opname biedt architecten, adviseurs, bouwbedrijven en andere belanghebbenden de mogelijkheid om de milieuprestaties van BicoSkin te vergelijken met andere bouwmaterialen en zo de CO2-footprint van gebouwen te verkleinen.

Deel dit artikel

BicoSkin in Nationale Milieudatabase

De biocomposiet elementgevel, ontwikkeld door De Groot & Visser in samenwerking met Holland Composites, is officieel opgenomen in de Nationale Milieudatabase (NMD). Deze opname biedt

Meer vormvrijheid

Maximale ontwerpvrijheid voor uw hoogbouw? Met de duurzame BicoSkin elementgevel maakt De Groot & Visser het mogelijk.

BicoSkin