Net zero: de grootste uitdaging van onze tijd

De transitie naar net zero is de grootste uitdaging van onze tijd. Honderden landen, instellingen en bedrijven verplichten zich om de uitstoot van broeikasgassen zo dicht mogelijk bij nul te brengen – zodat wat er overblijft kan worden opgenomen door bossen en oceanen. Onder de streep: geen negatief effect meer op het klimaat. Het is de enige manier om de klimaatdoelen uit het akkoord van Parijs te behalen en zo de wereld leefbaar te houden voor de volgende generatie.

Wij nemen de verantwoordelijkheid

De Groot & Visser werkt aan een betere wereld. Sinds 2013 zijn wij ISO14001 gecertificeerd en meer recentelijk CO2 Prestatieladder trede 3. Deze certificaten erkennen onze inspanningen om milieuvriendelijk en duurzaam te werken. De bouwsector is verantwoordelijk voor zo’n 40 procent van de uitstoot van broeikasgassen wereldwijd. De Groot & Visser neemt de verantwoordelijkheid om daar iets aan te veranderen. Met BicoSkin zetten we de stap naar net zero. Want een betere wereld kan niet wachten tot morgen.

De transitie naar net zero is de grootste uitdaging van onze tijd. Honderden landen, instellingen en bedrijven verplichtten zich om de uitstoot van broeikasgassen zo dicht mogelijk bij nul te brengen – zodat wat er overblijft kan worden opgenomen door bossen en oceanen. Onder de streep: geen negatief effect meer op het klimaat. Het is de enige manier om de klimaatdoelen uit het akkoord van Parijs te behalen en zo de wereld leefbaar te houden voor de volgende generatie.
BicoSkin