Meer bouwsnelheid en kwaliteit

Hoogbouw realiseren met meer bouwsnelheid, meer kwaliteit én een grote stap zetten naar net zero: dat kan met de BicoSkin elementgevel.

Een lange aanlooptijd, veel onzekerheid en daarna bouwen onder hoge druk. Zeker in deze tijd een herkenbaar beeld voor veel ontwikkelaars. Met de BicoSkin elementgevel van De Groot & Visser bouwt u sneller, beter én duurzamer dan met een traditioneel product.

BicoSkin is gemaakt van 100% petflessen en agriwaste. Dat levert een ijzersterk, licht en dun product op, dat met een kraan kan worden geplaatst en meteen wind- en waterdicht is. Steigerloos bouwen dus, zonder compromis aan de kwaliteit of prestaties van de gevel.

BicoSkin draagt bij aan de stroomlijning van de hele keten: van een lichtere constructie en minder vervoersbewegingen tot minder handen aan de gevel en geen afval op de bouwplaats. Bovendien legt u de verantwoordelijkheid voor de gevel integraal bij één partij. Dat maakt het proces snel en transparant en verlaagt de kans op faalkosten.

Nieuwsgierig geworden naar BicoSkin? Vraag dan hier uw sample aan!

Deel dit artikel

Meer vormvrijheid

Maximale ontwerpvrijheid voor uw hoogbouw? Met de duurzame BicoSkin elementgevel maakt De Groot & Visser het mogelijk.

Meer bouwsnelheid en kwaliteit

Hoogbouw realiseren met meer bouwsnelheid, meer kwaliteit én een grote stap zetten naar net zero: dat kan met de BicoSkin elementgevel.

Meer rendement

Meer m2 gebruiksoppervlak in uw project dankzij de extra dunne BicoSkin elementgevel van De Groot & Visser.

BicoSkin